Kuorikate
Turpeet ja kuorikkeet

Kuorikate

Kuorikate on käytännöllinen ja koristeellinen ratkaisu pensaiden ja pihapuiden juurialueiden peittämiseen. Se tarjoaa monia etuja sekä kasvien että maiseman kannalta. Kuorikate auttaa säilyttämään kosteuden kasvualustassa pidempään.
Lue lisää

Aseta ensin toimitusosoite jotta voimme laskea kuljetuksen hinnan:

PERUUTA
Toimitus: , () [ Vaihda ]

Kuorikate

Kuorikate on käytännöllinen ja koristeellinen ratkaisu pensaiden ja pihapuiden juurialueiden peittämiseen. Se tarjoaa monia etuja sekä kasvien että maiseman kannalta.

Kuorikate auttaa säilyttämään kosteuden kasvualustassa pidempään. Se muodostaa suojaavan kerroksen maan pinnalle, joka estää kosteuden haihtumista ja suojaa juuria äärimmäisiltä lämpötilanvaihteluilta. Tämä auttaa ylläpitämään tasapainoisen kosteustason juurialueella ja vähentää tarvetta säännölliselle kastelulle.

Lisäksi kuorikate tarjoaa suojaa rikkaruohoja vastaan. Se estää rikkaruohojen kasvua ja kilpailee niiden kanssa resursseista, mikä helpottaa puiden ja pensaiden kasvua ja vähentää rikkaruohojen kitkemisen tarvetta.

Kuorikate myös parantaa maiseman ulkonäköä ja antaa viimeistellyn ilmeen piha-alueelle. Se on saatavilla eri värisävyissä, kuten ruskea, punainen tai musta, joten voit valita kateaineen, joka sopii parhaiten ympäristöön ja haluttuun tyyliin. Se luo myös siistin ja viimeistellyn ilmeen kasvien ympärille.

Kuorikate on helppo levittää ja ylläpitää. Se voidaan asettaa tasaisesti juurialueelle, ja tarvittaessa sitä voidaan lisätä pitämään kerrospaksuus riittävänä. Tarvittaessa sitä voidaan myös sekoittaa maaperään rikastamaan sitä orgaanisilla ainesosilla ajan mittaan.

Kuorikate on käytännöllinen ja esteettinen valinta puiden ja pensaiden juurialueiden hoitoon. Se tarjoaa kosteuden säilyttämisen edut, vähentää rikkaruohojen kasvua ja luo viimeistellyn ilmeen piha-alueelle.

Ohjeita:

Täysi kasettiautokuorma multaa, noin 42m3 ja pelkkä nuppikuorma 12-18m3
Toimitamme myös pienempiä määriä, alkaen 1m3

Kasettiauto

Samantapaisia tuotteita

Kasvuturve - Kasvuturve on arvokas ja monipuolinen materiaali viherrakentamisessa,.
Kasvuturve on arvokas ja monipuolinen materiaali viherrakentamisessa, erityisesti nurmikoiden,...
Seulottu suomuta - Suomuta on viherrakentamiseen tarkoitettu maa-aines, joka soveltuu.
0-80 mm
Suomuta on viherrakentamiseen tarkoitettu maa-aines, joka soveltuu istutuksiin, jotka vaativat...
  • AA Gold luottoluokitus
  • Skal
  • Infra
  • Rala pätevyys
YLÖS