Kasvuturve
Turpeet ja kuorikkeet

Kasvuturve

Kasvuturve on arvokas ja monipuolinen materiaali viherrakentamisessa, erityisesti nurmikoiden, kukkapenkkien ja kasvimaiden perustamisessa ja ylläpidossa.
Lue lisää

Aseta ensin toimitusosoite jotta voimme laskea kuljetuksen hinnan:

PERUUTA
Toimitus: , () [ Vaihda ]

Kasvuturve

Kasvuturve on arvokas ja monipuolinen materiaali viherrakentamisessa, erityisesti nurmikoiden, kukkapenkkien ja kasvimaiden perustamisessa ja ylläpidossa.

Kasvuturve on luonnollinen orgaaninen aines, joka koostuu pääasiassa sammaleiden ja muun kasvillisuuden hajoamisesta. Se on erittäin ravinteikasta ja hyvin vettä pidättävää, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kasvien kasvualustaksi.

Kasvuturpeella on useita etuja viherrakentamisessa. Sen korkea humuspitoisuus parantaa maaperän hedelmällisyyttä ja vedenpidätyskykyä. Se auttaa säilyttämään kosteuden juuristossa, mikä edistää kasvien terveyttä ja kasvua. Lisäksi kasvuturve tarjoaa hyvän ilmavuuden ja juuriston hapensaannin, mikä on tärkeää kasvien juurtumiselle ja ravinteiden imeytymiselle.

Kasvuturvetta voidaan käyttää nurmikoiden perustamisessa ja korjaamisessa, sillä se tarjoaa optimaalisen kasvualustan siemenille ja taimille. Se luo myös suotuisan ympäristön kukkapenkkien kasveille, auttaen niitä juurtumaan ja kukoistamaan. Kasvuturve sopii myös erinomaisesti kasvimaiden käyttöön, sillä se tarjoaa ravinteikkaan ja kosteutta säilyttävän kasvualustan vihanneksille ja yrttikasveille.

Viherrakentamisessa kasvuturve on kestävä ja ekologinen valinta. Se on uusiutuva luonnonvara, ja sen käyttö auttaa vähentämään ympäristöön päätyvän jätteen määrää.

Ohjeita:

Täysi kasettiautokuorma multaa, noin 42m3 ja pelkkä nuppikuorma 12-18m3
Toimitamme myös pienempiä määriä, alkaen 1m3

Kasettiauto

Samantapaisia tuotteita

Kuorikate - Kuorikate on käytännöllinen ja koristeellinen ratkaisu pensaiden.
Kuorikate on käytännöllinen ja koristeellinen ratkaisu pensaiden ja pihapuiden juurialueiden...
Seulottu suomuta - Suomuta on viherrakentamiseen tarkoitettu maa-aines, joka soveltuu.
0-80 mm
Suomuta on viherrakentamiseen tarkoitettu maa-aines, joka soveltuu istutuksiin, jotka vaativat...
  • AA Gold luottoluokitus
  • Skal
  • Infra
  • Rala pätevyys
YLÖS