Seulottu täytemaa/moreeni
Täytemaat

Seulottu täytemaa/moreeni 0-16mm

0-16mm

Piha-alueiden täytöt ja muotoilut. Seulottu täytemaa/moreeni on huolellisesti seulottu ja valittu kiviaines, jota käytetään laajasti erilaisissa rakennus- ja maanrakennusprojekteissa. Seulottu täytemaa/moreeni tarjoaa monia etuja ja soveltuu erinomaisesti täyttömaaksi ja maarakenteiden vahvistamiseen.
Lue lisää

Toimitusosoite

Aseta ensin toimitusosoite jotta voimme laskea kuljetuksen hinnan:

PERUUTA

Seulottu täytemaa/moreeni

0-16mm

Seulottu täytemaa/moreeni on huolellisesti seulottu ja valittu kiviaines, jota käytetään laajasti erilaisissa rakennus- ja maanrakennusprojekteissa. Seulottu täytemaa/moreeni tarjoaa monia etuja ja soveltuu erinomaisesti täyttömaaksi ja maarakenteiden vahvistamiseen.

Seulottu täytemaa/moreeni on kiviainesta, joka on käynyt seulomisprosessin läpi, mikä tarkoittaa, että siitä on poistettu epäpuhtaudet, ylimääräiset hienot hiukkaset ja muut ei-toivotut materiaalit. Tämän ansiosta seulottu täytemaa/moreeni tarjoaa tasalaatuisen ja hyvin seulotun koostumuksen, joka parantaa sen käyttöominaisuuksia ja suorituskykyä.

Seulottu täytemaa/moreeni soveltuu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää täyttämään aukkoja, tasoittamaan maastoa, luomaan tasaisia pohjarakenteita ja vahvistamaan maarakenteita erilaisissa rakennusprojekteissa. Se tarjoaa hyvän kantavuuden ja vakauden rakenteille sekä mahdollistaa veden asianmukaisen imeytymisen ja poistumisen maaperästä.

Seulottu täytemaa/moreeni on helppo levittää ja tiivistää halutulle tasolle. Sen tasalaatuinen koostumus takaa tasaisen ja vakaan pohjan erilaisille rakenteille. Se soveltuu hyvin esimerkiksi tonttien täyttöön, pohjarakenteisiin, tie- ja katuprojekteihin sekä muihin maanrakennustöihin.

Seulottu täytemaa/moreeni on myös ympäristöystävällinen valinta, koska se sisältää vähemmän epäpuhtauksia ja hienoa materiaalia verrattuna seulomattomaan täytemaahan/moreeniin. Tämä vähentää maanpinnan eroosiota ja parantaa vedenläpäisevyyttä.

Seulottu täytemaa/moreeni on korkealaatuinen ja käyttökelpoinen materiaali rakennus- ja maanrakennusprojekteihin. Sen seulottu koostumus tarjoaa tasalaatuisen ja hyvin seulotun kiviaineksen, joka parantaa rakenteiden vakautta, kantavuutta ja vedenhallintaa. Seulottu täytemaa/moreeni täyttää tarpeet ja odotukset erilaisissa rakennusympäristöissä, tarjoten luotettavan ja kestävän perustan rakenteille.

Ohjeita:

Täysi kasettiautokuorma 50 tn ja pelkkä nuppi 19-22 tn.
Toimitamme myös pienempiä määriä, alkaen 1tn.

Kasettiauto
Kategoria: Täytemaat

Samantapaisia tuotteita

Seulomaton täytemaa/moreeni - Seulomaton täytemaa/moreeni on luonnollinen kiviaines, jota.
Seulomaton täytemaa/moreeni on luonnollinen kiviaines, jota käytetään laajasti erilaisissa...
  • AA Gold luottoluokitus
  • Skal
  • Infra
  • Rala pätevyys
YLÖS