Turvahiekka
Sorat ja hiekat

Turvahiekka 0-8 mm

0-8 mm

Turvahiekka on turvallinen ja luotettava valinta leikki- ja kiipeilytelineiden sekä keinujen alustaksi. Se täyttää SPS-EN 1177:2008 standardin vaatimukset, mikä takaa sen turvallisuuden.
Lue lisää

Toimitusosoite

Aseta ensin toimitusosoite jotta voimme laskea kuljetuksen hinnan:

PERUUTA

Turvahiekka

0-8 mm

Turvahiekka on turvallinen ja luotettava valinta leikki- ja kiipeilytelineiden sekä keinujen alustaksi. Se täyttää SPS-EN 1177:2008 standardin vaatimukset, mikä takaa se turvallisuuden. Turvahiekka koostuu luonnonsorasta, joka on seulottu varmistaen sen tasalaatuisuus ja puhtaus.

Turvahiekka tarjoaa pehmeän ja iskua vaimentavan pinnan, mikä auttaa ehkäisemään loukkaantumisia leikkipaikoilla. Sen kyky absorboida iskuja vähentää riskiä putoamisista aiheutuvista vammoista. Turvahiekka luo myös miellyttävän käyttökokemuksen, kun lapset leikkivät ja kiipeilevät sen päällä.

Turvahiekka on valmistettu seulomalla ja puhdistamalla luonnonsorasta, mikä varmistaa sen puhtauden ja turvallisuuden. Se on suunniteltu kestämään sään vaikutuksia ja säilyttämään ominaisuutensa pitkään. Turvahiekka on myös helppo ylläpitää, sillä se voidaan tasata ja lisätä tarvittaessa pitämään pinta tasaisena ja pehmeänä.

Valitsemalla turvahiekan leikki- ja kiipeilytelineiden sekä keinujen alustaksi, voit tarjota lapsille turvallisen leikkipakan, jossa he voivat liikkua ja leikkiä huoletta.

Turvahiekka on luotettava, testattu ja turvallinen valinta leikki- ja kiipeilytelineiden sekä keinujen alustaksi. Sen pehmeä ja iskua vaimentava pinta auttaa ehkäisemään loukkaantumisia ja antaa lapsille mahdollisuuden nauttia leikistä ja liikkumisesta turvallisessa ympäristössä.

Ohjeita:

Täysi kasettiautokuorma 50 tn ja pelkkä nuppi 19-22 tn.
Toimitamme myös pienempiä määriä, alkaen 1tn.

Kasettiauto
Kategoria: Sorat ja hiekat

Samantapaisia tuotteita

Leikkihiekka - Leikkihiekka 0/8 mm on suunniteltu erityisesti lasten leikkeihin ja.
0-8mm
Leikkihiekka 0/8 mm on suunniteltu erityisesti lasten leikkeihin ja hiekkalaatikoihin. Se tarjoaa...
Seulottu sora - Seulottu sora on monipuolinen materiaali erilaisiin rakennus- ja.
0-8 mm
Seulottu sora on monipuolinen materiaali erilaisiin rakennus- ja pihaprojekteihin. Se koostu...
  • AA Gold luottoluokitus
  • Skal
  • Infra
  • Rala pätevyys
YLÖS