Leikkihiekka
Sorat ja hiekat

Leikkihiekka 0-8mm

0-8mm

Leikkihiekka 0/8 mm on suunniteltu erityisesti lasten leikkeihin ja hiekkalaatikoihin. Se tarjoaa miellyttävän ja turvallisen leikkiympäristön, jossa lapset voivat toteuttaa luovuuttaan ja kehittää hienomotorisia taitojaan.
Lue lisää

Toimitusosoite

Aseta ensin toimitusosoite jotta voimme laskea kuljetuksen hinnan:

PERUUTA

Leikkihiekka

0-8mm

Leikkihiekka 0/8 mm on suunniteltu erityisesti lasten leikkeihin ja hiekalaatikoihin. Se tarjoaa miellyttävän ja turvallisen leikkiympäristön, jossa lapset voivat toteuttaa luovuuttaan ja kehittää hienomotorisia taitojaan.

Leikkihiekka on tarkasti seulottua ja luonnonmukaista hiekkaa, jonka raekoko on 0-8 mm. Sen tasalaatuisuus ja hienojakoisuus tekevät siitä sopivan materiaalin hiekkaleikkeihin ja muovailuun. Lapset voivat rakentaa hiekkalinnoja, muotoilla hiekkakakkuja ja keksiä erilaisia leikkejä leikkihiekan avulla.

Leikkihiekka on puhdas ja turvallinen käyttää. Se on käsitelty ja puhdistettu poistaen mahdolliset epäpuhtaudet ja roskat, joten voit olla varma, että lapset voivat leikkiä hiekassa turvallisesti. Lisäksi leikkihiekka on kosteutta sitovaa, mikä helpottaa hiekkarakennelmien tekemistä ja pitää hiekkalaatikon siistinä.

Turvallinen ja laadukas leikkihiekka tarjoaa lapsille mahdollisuuden nauttia ulkoleikeistä ja kehittää luovuuttaan hiekkaleikkien avulla. Leikkihiekka on luonnollinen ja inspiroiva materiaali, joka kannustaa lasten mielikuvitusta ja tarjoaa rajattomia leikin mahdollisuuksia.

Valitsemalla laadukkaan leikkihiekan, voit luoda turvallisen ja hauskan leikkipaikan lapsille. Se antaa heille tilaisuuden tutkia, luoda ja oppia leikin avulla. Leikkihiekka on valmistettu lasten tarpeet huomioon ottaen, joten voit olla huoletta ja nauttia lasten iloisista hiekkaleikeistä.

Ohjeita:

Täysi kasettiautokuorma 50 tn ja pelkkä nuppi 19-22 tn.
Toimitamme myös pienempiä määriä, alkaen 1tn.

Kasettiauto
Kategoria: Sorat ja hiekat

Samantapaisia tuotteita

Turvahiekka - Turvahiekka on turvallinen ja luotettava valinta leikki- ja.
0-8 mm
Turvahiekka on turvallinen ja luotettava valinta leikki- ja kiipeilytelineiden sekä keinujen...
Seulottu sora - Seulottu sora on monipuolinen materiaali erilaisiin rakennus- ja.
0-8 mm
Seulottu sora on monipuolinen materiaali erilaisiin rakennus- ja pihaprojekteihin. Se koostu...
  • AA Gold luottoluokitus
  • Skal
  • Infra
  • Rala pätevyys
YLÖS